Lufthansa cumpără 7 avioane de pasageri şi 10 avioane cargo

0

Compania germană Deutsche Lufthansa a anunţat luni planuri de a cumpăra avioane de pasageri şi marfă Boeing, cu un preţ total de listă de aproape 6 miliarde de dolari, invocând eforturile de modernizare a flotei sale şi de satisfacere a cererii puternice de transport de marfă.

 

Beneficiile legate de costuri asociate cu modernizarea şi adăugarea de modele eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil ar permite transportatorului să îşi atingă obiectivele unei marje de operare ajustată de cel puţin 8% şi ale unei rentabilităţi a capitalului angajat de cel puţin 10% până în 2024, a spus Lufthansa.

Ca parte a planului, grupul va cumpăra şapte avioane de pasageri 787-9, pentru cursele pe distanţe lungi, care vor umple golurile de capacitate create de livrarea întârziată a aparatelor Boeing 777-9, a spus Lufthansa într-un comunicat.

Avioanele 777-9 erau iniţial programate pentru livrare în 2023 şi sunt aşteptate în prezent în 2025.

Lufthansa va primi aeronavele 787-9, care erau destinate iniţial altor companii aeriene, în 2025 şi 2026, a spus compania aeriană.

În acelaşi timp, datele de livrare pentru avioanele 787-9 comandate deja de la Boeing vor fi revizuite şi, în unele cazuri, devansate până în 2023 şi 2024, a spus Lufthansa.

Avion, pentru stingerea incendiilor, prăbușit în Zakyntos

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele