Lumea sportului, revoltată de violența terorismului

0

Mai mulți sportivi celebrii și-au manifestat solidaritatea cu victimele atacurilor teroriste din Barcelona și revolta față de escaladarea violenței.

“Vreau să transmit condoleanțele mele și sprijinul meu familiilor și prietenilor victimelor teribilului atac asupra iubitei noastre Barcelona și să respingem, totodată, orice act de violență. Nu vom renunța, suntem mult mai mulți cei care dorim să trăim într-o lume pașnică, fără ură și în care respectul și toleranța reprezintă baza coexistenței”, a scris Lionel Messi într-un mesaj postat pe Facebook.”Cât de trist tot ce se întâmplă la Barcelona… Sunt alături de familiile victimelor, răniţilor, în aceste momente grele. AJUNGE”, a scris şi Fernando Alonso.

Tenismanul Rafael Nadal a scris că este “distrus de ceea ce s-a întâmplat la Barcelona”. “Toată susţinerea mea familiilor afectate şi oraşului”.”Şocat de ce s-a întâmplat la Barcelona. Sunt alături de oraş şi de familiile victimelor”, este mesajul fotbalistului Luis Suarez.

Portughezul Cristiano Ronaldo și-a exprimat, la rândul său solidaritatea cu familiile victimelor: “Consternat de veștile sosite de la Barcelona. Sprijin și solidaritate față de familiile și apropiații victimelor”.

Un minut de reculegere în memoria victimelor de la Barcelona va fi ţinut la toate meciurile din prima etapă a campionatului spaniol, care începe vineri. FC Barcelona a anunţat că la toate meciurile disputate de echipele sale, jucătorii vor purta banderole negre.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele