Mădălin Voicu, numit secretar de stat la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale

0
- Reclama -

Deși este urmărit penal în dosarul ”Fraudă la Partida Romilor” alături de fostul deputat Nicolae Păun, fostul deputat Mădălin Voicu a fost numit de către premierul Sorin Grindeanu în funcţia de secretar de stat în Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Premierul a semnat și decizia de eliberare din funcție, la cerere, a Ancăi Drăgoi din funcția de secretar de stat al Ministerului Culturii și Identității Naționale. Deciziile au fost publicate vineri, 27 ianuarie 2017 în Monitorul Oficial.

Fostul deputat PSD Mădălin Voicu a ajuns anul trecut în vizorul DNA, în dosarul „Partida Romilor”. Colegii săi din Parlament l-au salvat însă de reținere și arest.

Mădălin Voicu a fost acuzat de trafic de influență, fals în declarații și spălare de bani, toate în formă continuată. Potrivit rechizitoriului procurorilor anticorupție, el ar fi obținut de la Asociația Partida Romilor „Pro Europa” sume de bani folosite în campania electorală ce proveneau de fapt din finanțări europene iar în iulie 2016, DNA a dispus trimiterea sa în judecată.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele