Maeștrii industriei ospitalității vor ajunge vineri în București. Cum ajungi să-i cunoști?

0

Tinerii interesați să-și dezvolte o carieră în domeniul ospitalității o pot face direct de la maeștrii elvețieni, pe 18 și 19 mai la hotel Novotel. Reprezentanți ai unuia dintre cele mai prestigioase grupuri universitare la nivel mondial în domeniul ospitalității, alături de Președintele Federației Industriei Hoteliere din Romania (FIHR) vor fi prezenți la București pentru a-i introduce pe participanți în tainele excelenței elvețiene și pentru a discuta stadiul actual și așteptările acestei industrii în România, pe masă fiind conceptele de leadership în hotel management, hospitality și culinary arts.

Temele evenimentului vor fi legate de perspectivele dezvoltării unei cariere în industria ospitalitatii la nivel internațional, dar și în România. De asemenea, cei prezenți vor putea afla unde și ce studii universitare de licență, master și MBA poți face pentru a deveni un lider in industrie.

Managementul în industria hotelieră este o știință care s-a dezvoltat enorm în ultimii 50 de ani. Dacă în 1950 se înregistrau la nivel mondial 25 de milioane de turiști internaționali, statisticile din urmă cu 3 ani arătau că numărul acestora a crescut la 1.1 miliarde, iar proiecția este ca la o rată de crește de 3.3% pe an, se va ajunge în 2030 la 1.8 miliarde, mai ales datorită dezvoltării noilor tehnologii la un “click distanță”.

Evoluția acestui sector a impus standarde atât de înalte încât marile universități au dezvoltat programe tot mai nișate, realizate de cele mai multe ori în colaborare cu principalii jucători din industrie. Spre exemplu, la nivel internțional se studiază arta culinară la cel mai înalt nivel la Culinary Arts Academy din Elveția sau designul hotelier la IHTTI School of Hotel Management, Neuchatel. De asemenea, managementul hotelier sau antreprenoriatul în această industrie au ajuns să fe discipline distincte, precum cele din cadrul Swiss Hotel Management  School  sau  Cesar Ritz College tot din Elveția.  Un alt exemplu este Hotel Institute Montreux, care include în programul său de studii atât experiența elvetiană în managementul hotelier, cât și pe cea acumulată în spațiul american.Toate aceste universități distincte sunt grupate în academia Swiss Education Group, a căror reprezentanți vor fi la București la sfârșitul acestei săptămâni. Printre altele, aceștia vor explica tinerilor interesați de o carieră în domeniu ce calități, pregătire și experiență trebuie să aibă un manager în industria hotelieră, un hospitality expert, un event manager și chiar un Chef.

 

Evenimentul va avea loc vineri, 18 mai, în restaurantul hotelului Novotel, începând cu ora 18.30. Astfel, tinerii care vor își construiască o carieră internațională în turism vor avea ocazia să se întâlnească și să discute la Novotel cu expertul internațional în studii și reprezentantul grupului elvețian SEG  – Tarek Kouatly și cu Călin Ile, Presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania (FIHR). Printre temele în discuție la eveniment se regăsesc: industria ospitalității în România și la nivel internațional, unde și ce studii universitare de licență, master și MBA poți face pentru a deveni un lider în industrie, ce se caută pe piața muncii din România și care sunt oportunitățile de carieră la nivel mondial, ce calități, pregătire și experiență trebuie să aibă un manager în industria hotelieră, un hospitality expert, un event manager în aceste domenii, un Chef și multe altele.

 

Participarea va fi gratuită, însă cei interesați trebuie să se înregistreze în prealabil pe site-ul consultantului educațional IntegralEdu, pe adresa: http://www.worlduniversities.ro/ro/articles/excelenta-elvetiana-si-leadership-in-hotel-management–hospitality-si-culinary-arts

Premieră în România: tabără educațională în domeniul ospitalității

Tot în cadrul evenimentului de la Novotel, tinerii între 17 și 24 de ani se vor putea șă se înscrie la prima tabără de vară organizată în România, cu focus pe educația în domeniul ospitalității. În perioada 22-24 iunie, tinerii vor fi “campați”, chiar în hotelul Novotel și vor testa direct la fața locului, împreună cu trainerii elvețieni de la SEG și de experți ai industriei din România, ce înseamnă să faci business hotelier, bazându-se pe scenarii și situații reale.

(0 vizualizari)

Post-ul Maeștrii industriei ospitalității vor ajunge vineri în București. Cum ajungi să-i cunoști? apare prima dată în Pedagoteca.


Sursa: Maeștrii industriei ospitalității vor ajunge vineri în București. Cum ajungi să-i cunoști?

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele