Mafiot român căutat în America pentru crimă

0

Poliţia din California a anunţat că oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru informaţii care pot duce la prinderea lui Florin Răducanu (foto), românul care l-a executat luna trecută pe interlopul Aurel Trandafir, zis şi Aly Sadoveanu.

 

Potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliţie din Anaheim, California, pe numele lui Florin Răducanu, 37 de ani, care l-a împuşcat mortal într-o reglare de tip mafiot pe Aly Sadoveanu, 42 de ani, pe data de 24 ianuarie, s-a emis un mandat de arestare, iar pentru prinderea lui se oferă o recompensă de 1 milion de dolari.

În același comunicat se mai spune că Florin Răducanu este înarmat și periculos și folosește mai multe identități false.

Vezi și Ziua Z împotriva interlopilor s-a soldat cu 98 de reținuți

Florin Răducanu, interlop din Buzău, l-a împuşcat pe Aly Sadoveanu în plină zi. Acesta a murit ulterior, la spital. Aly Sadoveanu era căutat încă din 2018 de autoritățile de la București pentru o condamnare cu executare.

Florin Răducanu
Florin Răducanu

Execuție interlopă

Principalul suspect al autorităților americane este tot un român care ar fi plecat în SUA acum 10 ani și care, după asasinat, ar fi fugit în Mexic.

Execuția a avut loc în zona Los Angeles, în plină zi. Potrivit informațiilor strânse până acum de autoritățile din Statele Unite care investighează asasinatul, bărbatul ucis este buzoianul Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu (foto), căutat încă din 2018 de autoritățile de la București pentru o condamnare cu executare. Cel care l-a împușcat ar fi Florin Andronache, zis Americanu, potrivit presei locale din Buzău, de unde a plecat bărbatul acum 10 ani cu destinația Statele Unite ale Americii.

aly-sadoveanu
Aly Sadoveanu

Victima era plecată în Statele Unite încă din 2018, după o condamnare dictată de instanțele din România de 6 ani și 4 luni de închisoare, pentru tâlhărie. Anterior, era cunoscut drept lider al clanului Sadoveanu, care controla zona Chitila din Ilfov. Presa locală din Buzău scrie că s-ar fi asociat acolo cu o grupare mafiotă și de aici și execuția căreia i-a căzut victimă.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele