Mai multe controale antidoping la fotbal

0

Preşedintele Agenţiei Naţionale Antidoping (ANAD), Cristian Balaj, a declarat că vor fi efectuate mai multe controale antidoping la meciurile de fotbal.

“Mult mai multe controale decât înainte, intrăm în normalitate, este şi motivul pentru care cei de la WADA sunt alături de noi, îl avem pe directorul WADA pe Europa, Sebastien Gillot, care apreciază activitatea noastră. Nu e foarte greu să facem mai multe controale la fotbal. Vom avea multe controale şi la fotbal şi la celelalte ramuri sportive. Fotbalul intră şi el în normalitate, pentru că am început să discutăm cu cei de la federaţie şi cei de la ligă, vom avea o colaborare corectă. Au cerut şi ei mai multe controale, a fost şi la echipa naţională înaintea meciului cu Suedia, vă fac cunoscut acest lucru, am fost prezenţi în cantonamentul echipei, la solicitarea federaţiei, ceea ce este foarte bine”, a declarat Balaj.

La Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, a avut loc întrecerea cu titlul Cupa „Sport Curat” (la fotbal), competiţie la care au participat mai multe echipe de liceeni. La finalul acesteia, în sala de festivităţi a liceului a fost acordat titlul onorific de „Ambasador al Sportului Curat” mai multor personalităţi ale sportului românesc, Doina Melinte şi Vali Ionescu Caciureac (atletism), Miodrag Belodedici, Helmuth Duckadam, Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu (fotbal), Narcisa Lecuşanu şi Alexandru Dedu (handbal), respectiv Laura Badea şi Mihai Covaliu (scrimă).

Citeşte şi: Echipa Universităţii ”Ştefan cel Mare” din Suceava este câştigătoarea competiţiei Energy Challenge 2019

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele