5 mandate de percheziție domiciliară în București, Ilfov și Călărași pentru lipsire de libertate

0
- Reclama -

În această dimineață, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pune în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară în București, Ilfov și Călărași.

 

Perchezițiile privesc un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de lipsire de libertate și înșelăciune.

Cercetările au fost declanșate din oficiu, în urma verificărilor efectuate într-o cauză de dispariție, rezultând presupunerea rezonabilă că cinci persoane, 4 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 34 și 50 de ani, pretinzând că sunt cetățeni străini, ar fi înșelat persoana în cauză că îi va construi o casă nouă, pretext sub care ar fi determinat-o să o cedeze pe cea care o deținea.

Duduienii au tâlhărit maneliști, spun procurorii

- Reclama -

Din probatoriul administrat până la acest moment se desprinde concluzia ca și alte două persoane ar fi fost înșelate în același mod. Persoanele identificate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigații Criminale Sector 2.

Pe parcursul perchezițiilor a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor o armă de vânătoare deținută ilegal.

Vezi și Casoteca.ro – magazin

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele