Manelistul Dani Mocanu, reținut pentru amenințare cu o armă

0

Interpretul de manele a fost ridicat de la domiciliul din județul Argeș şi dus la audieri în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de arme albe.

Un echipaj al Poliţiei din Mureş a făcut o percheziție la casa lui Dani Mocanu din Ștefănești, după ce acesta ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș, filmare urcată pe Tiktok.

În fapt, la data de 5 iulie a.c., în urma apariției în spațiul public a unor imagini, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetări a reieşit că, în data de 19 iunie, în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați, pe fondul căruia bărbatul de 29 de ani ar fi amenințat un bărbat în vârstă de 40 de ani cu un obiect contondent”, arată IPJ Mureș.

Mocanu a mai fost arestat pentru incitare la ură împotriva femeilor și maltratarea animalelor

Amintim, Dani Mocanu a fost condamnat anul trecut la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor.

Totodată, instanţa a obligat YouTube să șteargă videoclipul „Curwa” (Official Video) Hit 2019.

Dani Mocanu a mai intrat în atenția legii după ce a filmat un videoclip cu un leu bătrân și rănit. Atunci, Poliția Argeș a anunțat că a deschis un dosar penal pentru rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, precum și folosirea ilegală a unui animal sălbatic.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele