Manifestul pentru Curaj în USR PLUS

0

Mai mulţi reprezentanţi USR se reunesc, în week-end, la Sibiu, la un eveniment organizat de către echipa Curaj pentru România, echipă care a candidat în 2021 la alegerile pentru Biroul Naţional al USR PLUS.

 

În cadrul evenimentului va fi lansat ”Manifestul pentru curaj în USR PLUS”, un document programatic prin care iniţiatorii spun că îşi propun reformarea partidului, în condiţiile în care acesta trăieşte sub riscul ruperii şi căderii în irelevanţă. La întâlnire vor participa membri fondatori ai grupului Curaj, printre care şi primarul Braşovului Allen Coliban, europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, deputaţii Mihai Poliţeanu şi Cătălin Teniţă, alături de candidatul la recentele alegeri pentru preşedinţia partidului, senatorul Irineu Darău. În cadrul evenimentului va fi anunţată abordarea grupului Curaj pentru preşedinţia partidului.

”Peste 250 de membri USRPLUS se întâlnesc în perioada 6-8 mai la Sibiu la un eveniment organizat de către echipa Curaj pentru România, echipă care a candidat în 2021 la alegerile pentru Biroul Naţional al USR PLUS. La întâlnire vor participa membri fondatori ai grupului Curaj, printre care şi primarul Braşovului Allen Coliban, europarlamentarul Nicu Ştefănuţă, deputaţii Mihai Poliţeanu şi Cătălin Teniţă, alături de candidatul la recentele alegeri pentru preşedinţia partidului, senatorul Irineu Darău”, se arată într-un comunicat oficial.

UPDATE: Cîțu declară că PNL ar putea să colaboreze din nou cu USR într-un viitor apropiat

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele