Manipulările marca PSD la adresa caștii inexistente a lui Iohannis. Firea și Bodog, penibili!

0

După conferința de presă a lui Klaus Iohannis, ”răspândacii” PSD au afirmat că Președintele a vorbit cu jurnaliștii având o cască în ureche. PSD-iștii sugerează astfel că Iohannis vorbește cu presa ajutat de consilieri. Primarul Capitalei, Gabriela Firea este una dintre protagoniștii răspândirii acestei afirmatii, pe pagina sa de Facebook.

Fără jenă, și Florin Bodog, fostul ministru al Sănătății, salvat recent de PSD și ALDE în Parlament de la începerea urmăririi penale cerută de DNA a afirmat același lucru, a postat poza trucata, tot pe Facebook.

Este important de spus că doamna Firea a șters destul de repede postarea, noi am reușit s-ă o recuperăm grație binevoitorilor de pe Facebook.

Pentru a nu ieși fum fără foc, un ziarist l-a întrebat pe Iohannis în timpul conferinței dacă are ceva în ureche. Președintele a răspuns zâmbind: ”Aici nu, aici nu, cred că aici (face semn cu degetul spre cap, n.red.). E totuși ciudat, mă bănuiți că fără copiuță nu merge? (râde) Nu cred că mă bănuiți”.

De altfel, șeful statului a întors capul în stânga și în dreapta pentru a arăta acest lucru.

Drept răspuns, jurnalistul C.T. Popescu afirmă că: „N-am înțeles întrebarea ușor stupidă dacă n-are o cască în ureche. Cum să ai o cască prin care să ți se spună când vorbești liber și răspunzi la întrebări pe care nu le cunoști dinainte”.

„Un astfel de fake news ordinar are ca scop să rămână totuși un număr de cetățeni cu îndoieli, unii chiar cu convingeri în legătură cu această tâmpenie. E un principiu vechi: Calomniază, calominiază, că tot rămâne ceva”, a explicat, la Digi24, Cristian Tudor Popescu.

Popescu califică poziția primarului Firea drept ”ticăloșiei fecale”

”Domnul Iohannis a vorbit tot timpul liber și cursiv, fluent, cu răspunsuri evident spontane, între care remarcabil a fost cel tocmai de la întrebarea despre cască pusă de un domn jurnalist, care și-a invocat colegii jurnaliști care au dubii în legătură cu casca lui Iohannis. (…) Acolo Iohannis a răspuns gestual, după cum ați văzut, spontan. Deci nu era nevoie ca doamna Firea să-și retragă înspăimântată postarea de reacție de pe net ca să ne dăm seama că este vorba despre o urmare a ticăloșiei fecale la adresa spitalului pentru copiii bolnavi de cancer a aceleiași doamne.

Doamna Dăncilă, pe lângă faptul că s-a pus într-o situație mai mult decât ridicolă – grotescă, citind „înjurături”, adică minciuni, dezinformări, victimizări feministe la adresa președintelui Iohannis, insulte, insulte în serie la adresa lui Klaus Iohannis, le-a citit de pe hârtie. Când citești imprecații de pe hârtie nu poți să fii decât penibil.

Apoi: casca doamnei Dăncilă nu e nevoie să fie în ureche. Are căști pe lângă ea. Ați văzut cum repeta papagalicește ce-i spunea în stânga ei șefa de campanie, proaspăt repusă în funcție, Olguța Vasilescu, după celebra conferință cu țipete și plânsete? Sau când îi șoptește dl Fifor ce să spună, în diverse situații?

Deci, eu cred că cele două apariții, să le spunem, pentru că sunt greu de comparat, greu să găsești un termen comun, au fost edificatoare, utile pentru alegători pentru turul 2.

Klaus Iohannis a răspuns la toate întrebările jurnaliștilor, a așteptat să se facă tăcere în sală, după o oră și jumătate aproape și apoi a plecat, în vreme ce doamna Dăncilă, în clipa în care i s-a pus întrebarea Susțineți în continuare afirmația că în 10 august a fost o lovitură de stat? a refuzat în mod mai mult decât penibil să răspundă și a părăsit sala”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele