Maratonul Vaccinării București: 18.000 persoane vaccinate până la ora 20,00

1

18.000 persoane au fost vaccinate până la ora 20,00 în cele două locaţii unde se mai desfăşoară Maratonul Vaccinării – Ediţia Bucureşti, Sala Palatului şi Biblioteca Naţională.

Astfel, 11.296 persoane au fost vaccinate la Sala Palatului şi 6.704 au fost vaccinate la Biblioteca Naţională a României, transmit organizatorii.

„Medicii au fost cei care au răspuns foarte rapid la această pandemie şi nu numai şi într-adevăr, în momentul de faţă, echipa a fost formată şi din principalele instituţii ale statului – Instituţia Prefectului, Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sănătăţii şi nu numai. Mult succes pe mai departe, mai avem mult până a încheia această pandemie şi, în continuare, până mâine dimineaţă până la ora 8 îi aşteptăm pe toţi să se vaccineze”, a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, dr. Oana Nicolescu, la centrul de vaccinare de la Sala Palatului.

Potrivit medicilor, mulți dintre cei veniți să se imunizeze anti-COVID au fost seniori care n-au reușit să se programeze online.

Sâmbătă a fost a doua zi la rând când numărul persoanelor vaccinate a trecut de 100.000 în România.

La maratonul vaccinării de la Sala Palatului și Biblioteca Națională au venit tineri și vârstnici, deopotrivă. Seniorii au preferat acest mod de a se imuniza, pentru că, spun ei, au avut dificultăți în a se înregistra pe platforma de vaccinare.

 

UMF Bucureşti îndemna la vaccinare duminică dimineață

„Peste 10 mii de persoane vaccinate până la această oră la Maratonul Vaccinării, ediţia Bucureşti. Vă mulţumim pentru tot suportul dumneavoastră, al tuturor (…)
Urmează alte zeci de ore… Maratonul continuă!”, se afirmă într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a UMF Bucureşti.

Medicii mulţumeşc reprezentanţilor mass-media pentru mediatizarea oferită acestui eveniment desfăşurat la Biblioteca Naţională şi Sala Palatului.

 

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele