Ciolacu dă vina pe Orban și Iohannis pentru moții din pandemia de coronavirus

0

Marcel Ciolacu dă vina pe Orban și Iohannis pentru moții din pandemia de coronavirus. Preşedintele PSD a declarat că sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eşecului actualei puteri în lupta cu pandemia de COVID-19.

 

Șeful PSD pare să uite că partidul pe care îl conduce a avut mai bine de 3 ani de guvernare. Portofoliul sănătății a fost condus de mai mulți miniștri PSD, doi dintre ei, Florin Bodoc și Sorina Pintea au probleme penale, iar spitalele regionale au rămas doar un deziderat.

Fostul ministru al Sănătății, Florin Bodog, protejat de senatorii PSD-ALDE în fața DNA

Judecătorii au schimbat decizia în dosarul de corupție al Sorinei Pintea

”10.000 de morţi din cauza infectării – acesta este bilanţul îngrozitor al guvernării Iohannis-Orban! Iar situaţia devine tot mai disperată! Sistemul medical românesc este adus în pragul colapsului din cauza eşecului actualei puteri în lupta cu pandemia.
Spitalele se prăbuşesc pur şi simplu sub presiunea valului uriaş de internări, instalaţiile electrice cedează din cauza suprasolicitării. Sâmbăta trecută, la Neamţ. Astăzi la Cluj, într-un spital vechi, administrat de Ministerul Sănătăţii, doar Dumnezeu a făcut să nu se întâmple o nouă tragedie!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El îi acuză pe ministrul Sănătăţii, dar şi pe premierul Orban de nepăsare.

”Dar nici Tătaru, nici Orban nu îşi asumă vreo răspundere, deşi i-am atenţionat că asemenea drame pot apărea zilnic, în orice spital al ţării. Nu le pasă! Cred că dacă dau amenzi şi pasează responsabilitatea pe umerii medicilor şi ai autorităţilor locale îşi păstrează imaginea imaculată! Din cauza alegerilor, nu mai au nici suflet, nici raţiune!”, a spus Ciolacu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele