Maria Grapini s-a făcut de râs în Parlamentul European încercând să explice în engleză problemele șoferilor români

0

Europarlamentarul Maria Grapini a participat la o dezbatere în Strasbourg despre mobilitate. Discursul ei în limba engleză a lăsat publicul cu mai multe întrebări decât răspunsuri.

„Îmi cer scuze, dar eu sunt europarlamentar, nu sunt membru în consiliu. Nu ştiu, l-am întrebat pe ministerul meu al Transporturilor, dar nu am un răspuns. A fost, totuşi, un răspuns diplomatic că România deţine preşedinţia şi că e important să avem o poziţie, o poziţie neutră.

În opinia mea, şi am fost timp de 17 ani antreprenor şi ştiu exact care e filosofia anreprenorului. Eu cred în antreprenorii din România, Bulgaria, Polonia pentru că acum e criză în ţara noastră pentru că nu avem suficienţi şoferi. E foarte important să avem şoferi.”, a spus Maria Grapini.

Europarlamentarul român a mai spus, despre șoferii din România, că au salariul 2.700, fără a preciza însă moneda.

Marți, Maria Grapini a devenit membră a PSD, cel puțin pe site-ul Parlamentului European, după ce luni încă figura ca membră a Partidul Puterii Umaniste.

Maria Grapini se regăsește pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Liviu Dragnea a explicat că Grapini „este un europarlamentar pe care eu îl apreciez, o și cunosc de foarte mult timp, și tot partidul o apreciază – și cred că nu numai partidul – pentru pozițiile avute în Parlamentul European și adoptate fără rezervă, teamă sau ezitare. O bună româncă și un patriot bun”.

Citeşte şi Grapini: E de nesuportat situația! Din cauza a trei europarlamentari români am pierdut

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele