Maria Sharapova revine în sport, alături de o legendă din tenis

1
- Reclama -

Maria Sharapova (36 de ani) s-a retras din tenis în 2020, dar fostul lider mondial WTA nu poate sta departe de sport.

Rusoaica și-a anunțat revenirea pe teren, însă nu pe cel de tenis așa cum se aștepta întreg mapamondul, ci pe cel de pickleball.

MATERIAL PRELUAT INTEGRAL DE PE WWW.STIREATA.RO

Maria Sharapova, alături de John McEnroe, va participa la un turneu de pickleball

Sharapova și-a anunțat participarea la cea de-a doua ediție a turneului Pickleball Slam, din Miami, care se va desfășura în februarie 2024.

Maria Sharapova revine in sport! Va face echipă cu o legendă din tenis

- Reclama -

Acolo, va lua parte la un meci la dublu, unde va face pereche alături de legendarul tenismen John McEnroe împotriva echipei formate din Andre Agassi și Steffi Graf.

”Joc pickleball și nu oricum. Joc alături de Jon McEnroe împotriva lui Steffi Graf și a lui Andre Agassi. Îndrăznesc să spun că devin puțin competitivă, emoționată și anxioasă”, a anunțat Maria Sharapova într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

Pe de altă parte, McEnroe vrea să răzbune o înfrângere în fața lui Agassi, în acest an, după ce el și Michael Chang nu au reușit să treacă de fostul tenismen cu 8 titluri de Grand Slam, in acelasi turneu, care a făcut pereche cu Andy Roddick.

Conform The Sun, echipa câștigătoare va încasa un premiu în valoare de 940 de mii de euro, care va fi donat către organizații de caritate.

Ce este pickleball

Pickleball a devenit foarte popular în ultimii ani. Asemănător cu tenisul, pickleball se desfășoară pe un teren mai mic, iar jucătorii au, în loc de rachetele clasice, niște palete confecționate din plastic. De asemenea, mingea de tenis este înlocuită cu o minge din plastic, găurită.

Prima ediție de Pickleball Slam a avut în luna aprilie, atunci când McEnroe și Michael Chang s-au duelat cu Andre Agasi și Andy Roddick.

Printre jucătorii care au mai făcut pasul spre pickleball se mai află și Jack Sock sau chiar Eugenie Bouchard.

CITEȘTE ȘI Caroline Garcia va participa la Transylvania Open

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele