Marin-Marius Florea, numit vicepreşedinte al ANAF

0
- Reclama -

Marin-Marius Florea a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), care coordonează Direcţia generală antifraudă fiscală, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Totodată, Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Petre-Dragoş Voinescu din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANAF, care coordonează Direcţia generală antifraudă fiscală.

Pe de altă parte, Ionelia Claudia Grosu a fost eliberată de premierul Grindeanu din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Romi. În locul său a fost numit Daniel Rădulescu.

Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Laurenţiu Adrian Neculaescu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene şi numirea lui în funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului.

De asemenea, Nicolae Nasta a fost numit secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale, iar Zsolt Lorincz Gyongyossy a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, conform altor decizii ale premierului.

- Reclama -

Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele