Mario Iorgulescu, mașină, viteză și substanțe de beizadea de București

0

Testele preliminare făcute de medicii legiști arată că Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, consumase cocaină și alcool. Însă testele finale vor arăta dacă tânărul Iorgulescu a mai consumat și alte substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Medici legiști au confirmă că tânărul era sub influența substanțelor halucinogene în momentul accidentului în care un tânăr și-a pierdut viața. Conform primelor teste, Mario ar fi consumat cocaină și alcool înainte de a se urca la volanului bolidului de 300.000 de euro. Testele finale vor spune exact dacă fiul președintelui LPF a mai consumat și alte substanțe.

Până în acest moment NU a fost stabilită exact concentrația de alcool pe care Mario Iorgulescu o avea în sânge, însă este cert că acesta avea o alcoolemie de peste 0,80.

Nici viteza cu care conducea în momentul accidentului nu este cunoscută, acest lucru urmând a fi stabilit cu exactitate după expertiza tehnică.

CITEȘTE ȘI Despre beizadelele care murdăresc justiția

Raportul legiştilor de la Institutul Naţional de Medicină Legală, acolo unde au fost trimise probele biologice ridicate de la Mario Iorgulescu după accident, nu este încă finalizat, dar surse medicale au precizat că datele preliminare arată că fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal ar fi băut alcool şi ar fi consumat cocaină înainte de a produce accidentul de pe Şoseaua Chitilei, în urma căruia a murit un tânăr de 24 de ani.

În 2016, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a fost arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost acuzat că, împreună cu câţiva cunoscuţi, ar fi torturat un bărbat pentru ca acesta să-şi retragă plângerea depusă în cadrul unui dosar penal. Cazul a fost trimis în judecată, dar magistraţii Judecătoriei Sector 3 Bucureşti au decis să-l achite pe fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

Mario Iorgulescu este în continuare intubat şi ventilat mecanic

Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, acesta rămânând şi fără permisul de conducere.

Mario Iorgulescu, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele