Mazda debutează la Salonul Auto Internațional de la Geneva cu noi modele și motorizări

0
- Reclama -

Debutului anului pentru Mazda vine cu noutăți atât la modelul de referință al mărcii în postura modelului Mazda 6, lansarea noului Mazda 6 Combi, a altor bijuterii pe patru roți, dar și prezentarea revoluționarului motor pe benzină, SKYACTIV-X.

Citiți și  Mazda Vision Coupe mai frumos decât BMW sau Mercedes

Producătorul auto va susține o conferință de presă marți, 6 martie, prima dintre cele două zile de presă, la standul său (nr. 5150 în hala 5) în centrul de conferințe Palexpo, la Salonul Auto Internațional de la Geneva, care va fi deschis publicului larg între 8 și 18 martie 2018.

Standul Mazda va fi unul dintre cele mai aglomerate de la cel de-al 88-lea Salon Auto Internațional de la Geneva, de luna viitoare.

Va prezenta, în premieră mondială, noua Mazda6 Combi, în premieră europeană noua Mazda6 Sedan și două modele concept impresionante: Mazda VISION COUPE și Mazda KAI CONCEPT, precum și revoluționarul motor de generație viitoare pe benzină SKYACTIV-X.

Așteptăm cu interes ca noile modele și motorizări să ajungă în România, iar cu proxima ocazie în care Mazda ne va facilita accesul la test drive, noi vom prezenta detaliat impresiile despre noile îmbunătățiri și performanțe pe care producătorul de mașini le aduce.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele