Bebeluș mort. Medic acuzat nu ar fi intervenit la timp în cazul unei gravide

0
- Reclama -

Noi acuzații la adresa unui medic. de această dată medicul este de la spitalul din Alba Iulia. Acuzatoarea este o familie care spune că medicul nu ar fi intervenit la timp în cazul unei gravide și din acest motiv bebelușul ei nu a supraviețuit.

 

Copilul a fost transferat după naștere la un spital din Oradea. Dar din cauza stării grave în care se afla, a murit după 2 zile.

Femeia de 42 de ani din comuna Mogoș a fost dusă la spitalul din Alba Iulia cu ambulanța pentru că trebuia să nască. Era prima ei sarcină. A fost internată, iar familia susține că timp de 12-13 ore nu a fost ajutată să aducă pe lume copilul.

Medicul care s-a ocupat de caz spune că pacienta era sănătoasă și nu avea probleme. În momentul în care i s-ar fi făcut rău a operat-o de urgență.

- Reclama -

Familia femeii susține însă că medicul a făcut intervenția doar după ce mai mulți colegi medici i-au spus că dacă nu o operează de urgență există riscul ca femeia să moară.

Un bebeluș diagnosticat cu coronavirus la 30 de ore de la naștere a devenit cea mai tânără persoană infectată

Bebelușul a primit scor apgar 1 la naștere și pentru că era într-o stare gravă a fost trimis la spitalul din Oradea cu un elicopter SMURD.

Medicii de acolo au facut tot posibilul însă după 2 zile copilul a murit.

Familia e decis să își facă dreptatea în instanță.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele