MedLife a mai făcut o achiziție

0
- Reclama -

Sistemul Medical MedLife a anunţat vineri că a finalizat achiziţia pachetului integral de acţiuni al Centrului Medical Veridia (Basarab), care se află în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) pentru testare RT-PCR, destinată depistării virusului SARS-CoV-2, având o capacitate de 400 de probe pe zi.

„Sistemul Medical MedLife anunţă finalizarea tranzacţiei de cumpărare a pachetului integral de actţiuni pentru Centrul Medical Veridia din Bucureşti, cunoscut după numele de Centrul Medical Basarab. Centrul Medical Veridia activează pe piaţa de servicii medicale private de 17 ani”, a informat compania.

Şi-a început activitatea cu un laborator de analize medicale şi ulterior şi-a consolidat poziţia prin dezvoltarea unui centru medical de mari dimensiuni care încorporeză 20 de cabinete şi care, asigură servicii medicale de specialitate, consultaţii de medicină generală şi consultaţii de specialităţi diferite, investigaţii paraclinice, tratamente şi intervenţii de mică chirurgie. Adiţional, pentru recoltarea probelor în scopul testării de laborator, centrul cuprinde şi patru puncte de recoltare, situate în cartierele Berceni, Militari, Drumul Taberei şi Pantelimon.

De la începutul lunii septembrie 2020, Centrul Medical Veridia, prin laboratorul de biologie moleculară, se află în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) pentru testare RT-PCR, destinată depistării virusului SARS-CoV-2, având o capacitate de 400 de probe pe zi.

Totodată, Veridia este unul dintre furnizorii relevanţi de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), acoperind peste 25 de specialităţi, printre care alergologie, ORL, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, cardiologie, pneumologie, gastroenterologie şi neurologie.

- Reclama -

Bucureștiul a reintrat în scenariul roșu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele