”Melcul” avocat sau ”melcul” Weber

0

Valeriu Nicolae prezinta si CV-ul doamnei Renateu Weber, necosmetizat, și vorbește despre un ”melc”. Tragedia revocării doamnei Avocat al Poporului pare să fie dusă în cârcă de PSD-ul lui Ciolacu, de distinșii parlamentari de la AUR și de către doamna senatoare Șoșoacă.

 

Nicolae atrage atentia ca „doamna Weber este foarte iubita de televiziunile si goarnele mediatice controlate de fosti turnatori la securitate”. Este vorba despre Felix TV și de România lu Ghiță (n.r. RTV).

Așa cum colegul Ionescu vorbea aici (Renate Weber, inocența profesionistului numit politic ) de distructiva perpetuare a numirilor politice, forțele care o plâng acum pe ”avocata” Weber par să uite că ea a fost numită politic de alianța PSD-ALDE. Doamna Weber trebuia să primească o pâine de la Dragnea și Tăriceanu după ce ALDE ratase intrarea în Parlamentul European, acolo unde doamna Weber dusese o luptă surdă anti-europeană și anti-justiție.

A fost sefa in Romania a Fundatiei lui George Soros, inamicul numarul unu al PSD si AbURistilor

„Asta cu PSD-ul, AUR-ul si activistii de stanga care plang dupa Renate Weber este fabuloasa. Renate Weber are coloana vertebrala a unui melc.

A fost sefa in Romania a Fundatiei lui George Soros, inamicul numarul unu al PSD si AbURistilor. A fost una dintre cele mai mari slavitoare ale domnului Basescu si a lucrat pentru fostul turnator la securitate la Cotroceni de care s-a despartit plangand.

A slavit apoi la greu la domnul Tariceanu si la Antena 3 pe oricine a fost nevoie ca sa ajunga repetat in Parlamentul European.

Este senzational ca, in toate CV-urile doamnei Weber, perioada comunista nu exista, desi domnia sa este avocat (liberal, desigur) din 1979. Doamna Weber este foarte iubita de televiziunile si goarnele mediatice controlate de fosti turnatori la securitate. Tatal domniei sale si-a facut studiile la Viena si a fost in timpul cel mai nenorocit al perioadei comuniste directorul filarmonicii din Botosani.

In mod sigur, doamna Weber a fost o mare, mare luptatoare impotriva comunismului ca doar si porcii zboara. Ca si Dancu doamna Weber a facut si cateva lucruri demne de lauda, este cu mult peste inteligenta medie si a fost o profesoara apreciata. Problema este ca amandoi sunt niste oportunisti sinistri”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele