Membrii Consilului Economic și Social au fost dați afară a doua oară de Viorica Dăncilă! Tot noaptea, tot la propunerea Olguței Vasilescu

0

Toți membri Consiliului Economic și Social (CES) au fost din nou dați afară de către premierul Viorica Dancilă vineri, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Asta după ce o decizie asemănătoare, de revocare din funcție a membrilor CES care reprezentau societatea civilă și care au avut poziții critice la adresa Guvernului, fusese luată pe 12 octombrie, într-o manieră asemănătoare.

Viorica Dăncilă a semnat de data aceasta două decizii pe același subiect, potrivit Monitorului Oficial 904 din 26.10.2018. În prima, cea de la pagina 13, este anulată decizia dată pe 11 octombrie, cea care anunța direct noua componență a CES. Imediat apare un articol care specifică clar cine sunt membrii revocați – numele și organizația reprezentată fiind trecute într-o anexa. Practic, Viorica Dăncilă și-a anulat propria decizie și i-a dat încă o dată afară pe cei dați deja afară în urmă cu două săptămâni.

Citește și Fără penali în funcţii publice, înaintată spre CCR! Dan Barna, USR:Primarii au refuzat să ne elibereze semnăturile! Statul de drept este atacat!

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele