Mercedes-Benz Clasa V a primit un facelift anul acesta

0
- Reclama -

Mercedes-Benz Clasa V a primit un facelift anul acesta, la patru ani de la lansare si peste 209.000 de unități vândute, recordul de vânzări fiind in 2018 de aproximativ 64.000 de unități.

Elementele cheie includ un design nou, distinct al grilei frontale, precum și introducerea generaţiei de motoare diesel cu patru cilindri OM 654, modelul V 300 d atingând valoarea de 239CP.

Transmisia automată 9G-TRONIC este disponibilă pentru prima oară. Mercedes-Benz Vans continuă dezvoltarea strategiei de electrificare eDrive@VANs, iar curând va prezenta un MPV complet electric.

Mercedes-Benz Clasa V îmbină aspectul dinamic, elegant cu formatul XXL. Cel mai spațios membru al familiei de autoturisme din Stuttgart dispune de spațiu pentru până la 8 persoane și un concept de depozitare inteligent, ce reflectă eleganța și confortul asociate autoturismelor Mercedes-Benz.

- Reclama -

„Odată cu introducerea Clasei V în urmă cu 5 ani, am demonstrat că eleganța și dinamismul pot exista și în format XXL. Astfel, am reușit să atragem familii, aventurieri și antreprenori deopotrivă, din Europa până în Asia. Dovada acestui lucru sunt cele aproximativ 209.000 unități Clasa V comercializate de la lansarea pe piață, dar și faptul că autovehiculul beneficiază de unul dintre cele mai tinere grupuri de cumpărători ca medie de vârstă ai Mercedes-Benz. În 2019, vom continua această poveste de succes. Cu noua versiune folosim punctele forte ale segmentului MPV într-o manieră atent gândită. Iar curând vom face un nou pas în acest segment prin extinderea portofoliului cu un MPV complet electric,” a declarat Wilfried Porth, Membru al Consiliului de Resurse Umane al Daimler AG și Director al Relațiilor de Muncă în cadrul Mercedes-Benz Vans.

Mercedes-Benz Clasa V va fi echipat cu un motor diesel cu patru cilindri OM 654, ale cărui variante includ:

  • V 250 d 190 CP și cuplul motor 440 Nm
  • V 300 d cu 176 kW (239 CP) și cuplul motor 500 Nm

Este prima dată când procesul de combustie stepped recess va fi folosit pentru un Mercedes-Benz MPV. Spre deosebire de modelul precedent, noul motor consumă mai puțin combustibil – de exemplu, în timpul producției V 250 d, economia a fost de aproximativ 13%.

„Noua Clasă V va beneficia de motor diesel OM 654 cu patru cilindri, caracterizat prin eficienţă și consum redus. De exemplu, potențialul de economisire a combustibilului pentru V 250 d este cu 10% mai mare faţă de modelul precedent. 5 Mai mult, noua Clasă V este și mai dinamică datorită noului motor de top, disponibil pentru varianta V 300 d. Este cu adevărat reperul segmentului din care face parte,” a declarat Dr. Ulf Zilling, Director de Dezvoltare în cadrul Mercedes-Benz Vans.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele