Mercedes plănuiește să relanseze marca de lux Maybach

0

Mercedes intenționează să relanseze marca de lux Maybach cu care vrea să-i atragă pe cei ultra bogați. Maybach are planuri mari pentru limuzinele pe care le-a făcut ocazional în ultimii 113 ani, o linie care include acum Mercedes-Maybach S-Class și Mercedes-Maybach GLS.

În plan există, potrivit Automotive News Europe sedanul Mercedes-Maybach S680 dezvoltat de Virgil Abloh, regretatul șef de fashion pentru bărbați al Louis Vuitton, care va intra în vânzare la nivel global la sfârșitul acestui an, cu o serie limitată de 150 de unități. Tot Abloh, în colaborare cu Gorden Wagener, directorul de proiectare al grupului Mercedes, au desenat conceptul electric off-road numit Project Maybach.

Între timp, conceptul „Haute Voiture” al Mercedes-Maybach, dezvăluit pe 18 mai, promite panouri de uși buclé care amintesc de costumele Chanel și o dată de lansare stabilită pentru anul viitor și se pregătește și un SUV electric Mercedes-Maybach.

Există, de asemenea, un nou plan de afaceri la Mercedes-Benz care se concentrează pe vehicule de ultimă generație, cu o marjă mai mare, cum ar fi cele din divizia Maybach.

„A existat o repornire”, a spus CEO-ul Mercedes-Benz, Ola Kallenius, într-un interviu la Monaco pe 18 mai. „Aceasta este reîntinerirea mărcii Maybach”.

Continuarea în Business Cover.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele