Mercure & ibis Styles Galați se vor deschide la jumătatea anului 2020

0

Orbis Hotel Group, partener al Accor din Europa de Sud-Est, a semnat un acord de management în România pentru operarea a două hoteluri existente care vor fi supuse modernizării și vor fi redeschise sub două branduri noi: Mercure Galați Centrum (66 de camere) și ibis Styles Galați Dunărea (79 de camere).

Acordul de management a fost semnat pentru o perioadă de 15 ani.

“Îmbunătățim în continuare poziția noastră de lider în România prin extinderea dinamică a rețelei de hoteluri sub brandurile Accor nu numai în capitală, ci și în principalele orașe regionale precum Galați”, a comentat Frank Reul, Head of Development of Orbis & Accor in Eastern Europe.

Ambele hoteluri sunt poziționate la câțiva pași de Centrul Vechi al orașului Galați și in apropierea portului Galați, cel mai mare port de pe Dunăre și cel de-al doilea ca mărime din România.

“Mercure și ibis Styles sunt branduri care vor aduce valoare adăugată celor două hoteluri din Galați”, a declarat Traian Sandu, proprietar al celor doua hoteluri.

Planul de renovare a celor două hoteluri va include: modernizarea camerelor, a restaurantelor și a spațiilor publice, pentru a le aduce la standardele brandurilor Mercure și ibis Styles, precum și investiții în cele mai moderne servicii IT și digitale, care vor oferi o experiență fluidă, eficientă și personalizată oaspeților.

Hotelurile, care se vor deschide în al doilea trimestru din 2020, se vor alătura lanțurilor hoteliere Mercure și ibis Styles, mărcile recunoscute pe segmentele midscale si economic, la nivel internațional. Mai mult de 790 de hoteluri din întreaga lume operează sub marca Mercure în 63 de țări.

ibis Styles este marca economică a Accor, o rețea de aproape 470 de proprietăți în 45 de țări.

Cititi si Românii vor să devină șoferi, să muncească în UE sau în industria hotelieră

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele