Metrorex ”revine” la autorizațiile de securitate la incendiu

0

Situaţia autorizaţiilor de securitate la incendiu va fi verificată în perioada următoare în toate staţiile de metrou, a anunţat luni compania.

 

Metrorex a demarat, împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, procesul de verificare şi autorizare la incendiu în staţiile de metrou, se precizează într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, situaţia autorizaţiilor de securitate la incendiu a fost deja verificată în ultimele două săptămâni la 13 staţii de metrou – Piaţa Muncii, Piaţa Iancului, Obor, Aurel Vlaicu, Aviatorilor, Piaţa Victoriei 1, Nicolae Grigorescu 2, 1 Decembrie, Nicolae Teclu, Anghel Saligny, Eroilor 1 şi 2 şi Academia Militară.

În urma verificărilor, la aceste staţii au fost stabilite etapele următoare pentru finalizarea procedurii pentru acest tip de autorizaţie.

“În perioada următoare vor fi verificate toate staţiile şi stabilit un plan de acţiune împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru a finaliza această procedură de autorizaţie”, dau asigurări reprezentanţii Metrorex.

Drulă și Metrorex continuă acțiunea de demolare a spațiilor comerciale de la metrou

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele