Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 64 de ani. Ce s-a întâmplat după moartea artistului

0

Fără îndoială, moartea celebrului cântăreț a stârnit dezbateri febrile în întreaga lume. Astăzi ar fi trebuit să fie un moment de sărbătoare pentru toți fanii lui Michael Jaclson, deoarece ar fi împlinit frumoasa vârstă de 64 de ani. Din nefericire, din anul 2009, artistul nu mai este printre noi.

În noaptea de miercuri, 24 iunie 2009, Michael Jacskon ar fi repetat pentru concertele sale, după miezul nopții, pregătindu-se, astfel, să revină pe scenă, după ce nu mai susținuse niciun concert în ultimii doi ani.

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 64 de ani

Potrivit medicului personal al lui Jackson, Conrad Murray, acesta l-a îngrijit pe cântăreț în dormitorul casei sale din cartierul Holmby Hills din Los Angeles, începând cu ora 01:00. Pe parcursul următoarelor ore, situația s-ar fi agravat.

Michael Jackson ar fi împlinit astăzi 64 de ani. Ce s-a întâmplat, de fapt, după moartea controversatului artist 

Medicul i-a administrat o serie de medicamente în încercarea de a-l ajuta pe cântăreț să doarmă. După ce artistul ar fi adormit, medicul ar fi părăsit camera, însă s-ar fi întors după câteva ore și l-ar fi găsit pe Michael Jackson fără suflare.

Medicul a mărturisit că a încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson timp de câteva minute, însă fără rezultat. De altfel, medicul a mai spus nu a putut suna la 911 de pe telefonul mobil, deoarece nu era sigur de adresa exactă a casei.

Paramedicii au sosit în cele din urmă la fața locului și au descoperit că marele cântăreț nu mai respira.

Anunțul făcut de familia regretatului artist

Într-un final, cântărețul a fost transportat de urgență la spital, la Centrul Medical Ronald Reagan UCLA. Există relatări contradictorii cu privire la acest lucru, deoarece unii susțin că artistul încă mai avea puls, atunci când a ajuns pe mâinile medicilor.

Ulterior, a fost declarat decesul la ora 14.26 joi, 25 iunie. În urma autopsiei, s-a declarat că artistul a murit din cauza unei combinații de medicamente, propofolul și lorazepamul fiind numite ca substanțe principale.

Printre celelalte medicamente găsite în organismul lui Michael Jackson au fost midazolam, diazepam, lidocaină și efedrina. După moartea controversată, familia artistului a anunțat că așteaptă cu nerăbdare ziua în care se va putea face dreptate.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele