Michael Jackson și Elvis Presley, morții cei mai bine plătiți

0

Michael Jackson conduce clasamentul celor mai bine plătite celebrităţi decedate pentru al şaselea an la rând, cu 400 de milioane dolari, fiind urmat de Elvis Presley, cu venituri de 40 de milioane de dolari.

Michael, care a murit în 2009, a strâns venituri de 1,8 miliarde de lire sterline de la moartea sa.

Elvis Presley este al doilea pe listă, mare parte din veniturile strânse provenind din vânzarea de albume şi dezvoltarea unui nou parc de distracţie numit “Elvis Presley’s Memphis”, care se află la Graceland. Locul trei este ocupat de jucătorul de golf Arnold Palmer, cu 27 de milioane de lire sterline, în timp ce caricaturistul Charles Schultz se află pe poziţia a patra cu 26 de milioane de lire sterline.

Calsamentul Forbes, citat de news.ro: Michael Jackson – 400 milioane de dolari; Elvis Presley – 40 de milioane de dolari; Arnold Palmer – 35 de milioane de dolari; Charles Schulz – 34 de milioane de dolari; Bob Marley – 23 de milioane de dolari; Dr. Seuss – 16 milioane de dolari; Hugh Hefner – 15 milioane de dolari; Marilyn Monroe – 14 milioane de dolari, Prince şi John Lennon, cu 13 milioane de dolari, respectiv 12 milioane de dolari.

Citește și: Legea parteneriatului civil, susținută de ALDE

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele