Ministerul Apărării Naţionale cumpără echipamente IT&C de 22,76 milioane lei

1

Ministerul Apărării Naţionale a încheiat un contract în valoare de 22,76 milioane lei, fără TVA, cu Dendrio Solutions, companie deţinută integral de Bittnet Systems, pentru furnizarea de echipamente IT&C.

 

”Bittnet Systems informează investitorii despre semnarea unui contract semnificativ de către Dendrio Solutions SRL, companie deţinută 100% de Bittnet Systems”, arată un anunţ al companiei.

Este vorba de un acord cadru fără obligativitatea clientului de a atinge valoarea totală.Contractul are o durată de trei ani de la data semnării, până la 19 ianuarie 2024.

Bittnet a fost fondată în 2007 la Bucureşti, de către fraţii Mihai şi Cristian Logofătu, ca o companie de training şi soluţii IT în România şi în străinătate.Astăzi, Bittnet este un grup de companii din domeniul IT din care fac parte următoarele branduri: Bittnet Training, Dendrio, Elian Solutions şi Equatorial Gaming. Bittnet Training este liderul pieţei de training IT din România. Equatorial este o companie de învăţare bazată pe jocuri specializată în programe de instruire transformatoare şi consultanţă la nivel individual, de echipă şi organizaţional în România şi în străinătate.

 

Gheorghiţă: imunizarea impotriva COVID-19 nu previne moartea prin alte cauze

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele