Miniștrii Orban III au fost audiați în grabă, fără întâlniri directe

0
- Reclama -

Miniştrii propuşi în Guvernul Ludovic Orban au fost audiaţi într-o procedură specială în comisiile parlamentare, 9 dintre aceştia primind aviz favorabil, iar 7 – nefavorabil.

 

Ministrul desemnat al Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, afirmă, în legătură cu audierea sa de sâmbătă dimineaţa, că e un fake news, deoarece a sunat pe telefonul pus la dispoziţie şi a aşteptat pe hold până a fost deconectată.

„Fake News. Audierea din această dimineaţă … La ora stabilită, am sunat pe telefonul pus la dispoziţie de Comisie, am intrat, cu un cod de acces, pe linia securizată, am aşteptat pe hold până am fost deconectată. L-am sunat imediat pe Preşedintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon să îl întreb ce se întâmplă şi să îi spun că sunt la dispoziţia Comisiei. Mi-a spus ca nu mai este nevoie să mă audieze, au votat deja!”, a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Guvernul Orban III e deja la guvernare

- Reclama -

Astfel, miniştrii de la Economie, Cultură, Sport, Afaceri Externe, Fonduri Europene, Apărare, Interne, Transporturi, Agricultură au avut aviz favorabil, în timp ce miniştrii de la Educaţie, Muncă, Sănătate, Mediu, Justiţie, Dezvoltare, Finanţe – aviz negativ.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ fără să fie audiată, spunându-se că nu se poate lua legătura cu aceasta.

Parlamentarii urmează să-şi exprime votul pentru învestirea Guvernului Orban tot printr-o procedură specială.p

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele