Ministrul Apărării anunţă că va fi desfiinţat spitalul de campanie de la Timişoara

0
- Reclama -

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvar, care a vizitat vineri spitalul de campanie deschis pe Stadionul CFR din Timişoara în perioada pandemiei de COVID-19, a anunţat că acesta urmează să fie desfiinţat, iar arena va fi redată sportului. În următoarea perioadă, primăria va putea începe lucrările de refacere a gazonului.

 

”Am venit aici că să vedem stadiul în care Armata eliberează acest teren, pentru că a fost folosit pentru amplasarea unor facilităţi de tip ROL 2, facilitate care şi-a dovedit eficienţa şi din discuţiile pe care le-am avut cu autorităţile locale, am înţeles că s-au întâmplat lucruri care au venit în sprijinul populaţiei de aici. O să eliberăm, cum am convenit, acest teren, de cele peste 100 de containere care au fost aici. O să le amplasăm în alte locuri în care este nevoie de ele şi sperăm că într-un interval de timp rezonabil acest teren să şi recapete scopul iniţial care să satisfacă nevoile pe care cetăţenii Timişoarei le au”, a declarat ministrul.

Containerele care vor fi ridicate de pe stadion vor fi duse în alte zone ale ţării, unde va fi nevoie de ele.

”Containerele sunt duse în diferite locuri unde contribuie la realizarea misiunilor şi obiectivelor pe care le au, în locurile unde vor ajunge. Unul din ele va fi chiar în Timişoara, altele la Sebeş, în funcţie de unde va fi nevoie. (…) Vom ajuta cu tot ce trebuie pentru că lucrurile să-şi capete utilizarea pentru care acest teren există”, a declarat Angel Tîlvar.

- Reclama -

Ciolacu: Avem un sistem bugetar ceauşist

Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, care l-a însoţit pe ministrul Apărării în vizita de la fostul spital de campanie, a declarat că Primăria Timişoara va reface gazonul de pe acest stadion.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele