Ministrul Culturii are coronavirus chiar de Ziua Culturii Naţionale

0
romascanu

Ministrul Culturii Lucian Romaşcanu a fost confirmat cu COVID-19, susţin surse din filiala PSD Buzău, al cărei preşedinte interimar este.

 

Ulterior, informaţia a fost confirmată de ministru, care, într-o postare pe Facebook, a scris că, deşi a mai avut un episod de COVID în noiembrie 2020, este vaccinat cu două doze şi s-a protejat rezonabil, ”totuşi Omicron se descurcă mai bine”. El îşi exprimă însă regretul că din această cauză a ratat ”una dintre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă săptămână din anul unui ministru, săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naţionale”.

”După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităţilor curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală. Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuşi Omicron se descurcă mai bine…Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aştept întoarcerea între colegi. Ceea ce regret nespus este că am ratat una dintre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă săptămână din anul unui ministru, săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naţionale”, a scris ministrul pe Facebook.

El precizează că a lipsit de la decorarea cu Ordinul Steaua României de la Cotroceni a marelui Gheorghe Zamfir şi a legendarului actor Constantin Codrescu, printre alţii, la propunerea Ministerului Culturii, că a ratat un superb concert al Orchestrei Metropolitane Bucureşti sub bagheta lui Daniel Jinga, cu Paula Seling, la Buzău.

519 ani de la data primei atestări documentare a Câmpinei

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele