Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a depus demisia

0

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, și-a depus demisia, au declarat pentru HotNews, surse politice covergente. Până la ora publicării acestei știri, ministrul nu a putut fi contactat, iar ministerul nu a avut încă o reacție oficială pe acest subiect. 

Decizia sa vine cu mai puțin de două luni de preluarea de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene. Victor Negrescu era responsabil cu proiectul de pregătire și exercitare a președinției rotative a Consiliului UE de către România.

UPDATE 13:43 Demisia ministrului pentru Afaceri Europene a fost confirmată, la un post de știri, de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. „Din câte înțeleg, s-a produs această demisie. Ieri în cadrul ședinței de Guvern am stat de vorbă cu domul Negrescu, au fost discuții principiale despre modul în care suntem pregătiți pentru președinția Consiliului UE”, a declarat Rovana Plumb.

Citește și Jurnalistă RISE Project: “Interesul public apare în toate legile invocate de cei care amenință în urma anchetelor Tel Drum”

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele