Ministrul „Manual”

0
- Reclama -

Prezent, vocal, insistent, Liviu Pop a reușit să devină cel mai cunoscut ministru al guvernului Tudose, devansându-l chiar și pe Petre Daea, omul de la Agricultură.

Genereos în declarații aiuritoare și în decizii contestabile, ministrul  Pop a devenit atât de cunoscut și „gustat” de public încât a fost nevoit să-și închidă contul de facebook de la atâta popularitate.

Un succes remarcabil pe internet în general și pe rețelele de socializare în special, a repurtat ministrul cu noile manuale adresate elevilor. După lovitura dată cu manualul de Educație Fizică și Sport, a venit și partea a doua cu cartea dedicată materiei Dirigenție. Publicul simte momentul și deja se cer insistent manuale pentru „recreația mare”, „drumul spre casă”, „mersul la toaletă”.

La ce „formă” manifestă Liviu Pop, producătorii de ghiozdane trebuie să-și regândească strategiile pentru această toamnă și să ofere elevilor niște genți foarte încăpătoare, eventual dotate și cu motor, ca să poată ușura transportul zecilor de kilograme de cărți și caiete.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele