Miruna voia sa-l interneze pe Vlad Pascu pe caz de boală și dependență de droguri la Rahova

0
- Reclama -

Procurorii au interceptat convorbirile telefonice pe care Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, le-a avut cu fiul ei, după arestare. Planul acesteia era să-l interneze la Rahova pe criminalul de la 2 Mai pe caz de boală și dependență de droguri. Între timp, Miruna a fost arestată preventiv.

 

O parte din interceptări au fost publicate de Antena 3 și se referă la ideea Mirunei Pascu de a-i face un dosar medical lui Vlad.

Vezi și UPDATE: Operațiunea Hidra: mama lui Vlad Pascu este vizată de percheziții / Familia Pascu, la audieri

Miruna Pascu: Vedem. Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. Să te trimită pe aici, pe Rahova. Vedem…

- Reclama -

Vlad Pascu: Pe Rahova?

Miruna Pascu: Da. Este centru de tratare de dependențe, dar vedem, ți-am zis că n-am.

Vlad Pascu: Cu dependențe și cu o boală, pe caz de boală să mă țină pe spital.

Vezi și UPDATE: Rebecca Lăzărescu, denunțătoarea Mirunei Pascu, nu e așa ”proastă” pe cât credeau cei doi

Miruna Pascu: E cel mai bun centru. Adică cel mai curat, și așa, e cel pe care-l prezintă ăștia când vin oficial de afară. Dar îți repet, eu nu am prea multe relații în domeniul ăsta și nici prea multe cunoștințe. M-a ferit Dumnezeu.

Vlad Pascu: Mmm… bine!

Miruna Pascu: Primul lucru pe care trebui să-l fac e să fac dosar medical. Cu siguranță trebuie să-ți fac în primul rând dosar medical și după aia, încet, încet… Tu cu cine mai ești acum în camera aia?

Vlad Pascu: Ah, e ok acum. Mai sunt doar cu băiatul ăla de care ți-am zis că nu avea de mâncare și astea. Am stat, a fost super caraghios chiar. Și ne-a mai băgat pe încă un domn care e comisar la garda de mediu, e în vârstă, are aproape șaizeci de ani, e la locul lui.

Miruna Pascu: Eh, asta e și ideea. Așa trebuie și tu să fii de acum încolo, nu să fii cu nebuni. Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac, dar nu mai veni cu… Deci nu știu.

Vlad Pascu: Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea.

Miruna Pascu: Dar nu e vorba de părere. E vorba de faptul că astea au niște repercusiuni legale. Eu despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot.

Vlad Pascu: În situația în care sunt acum mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele