Titlul de Miss Universe 2017 a ajuns în Africa de Sud

0

Demi-Leigh Nel-Peters, reprezentanta Africii de Sud, este noua deţinătoare a coroanei Miss Universe. Tânăra în vârstă de 23 de ani a ajuns în finală alături de Miss Jamaica (locul al 3-lea) şi Miss Columbia (locul al 2-lea).

Finala competiţie a avut loc aseară în Las Vegas, unde 92 de ţări din întreaga lume şi-au trimis cele mai frumoase fete pentru a le reprezenta. Ţări precum Cambodia, Laos şi Nepal au avut pentru prima oară reprezentante la acest concurs.

România – printre primele 20 de ţări la Miss Universe 2017

Reprezentanta României la Miss Universe 2017, Ioana Mihalache, este o constănţeancă în vârstă de 26 de ani, 1.82 m înalţime și cu măsurile 88-61-91. Românca este absolventă a Facultăţii de Științe Economice și a unui master în Politici Europene de Dezvoltare Regională, şi vorbitoare de trei limbi străine: engleză, spaniolă şi italiană.

Miss Universe este un concurs de frumusețe care a luat amploare în anul 1952. Competiţia a fost creată de către o firmă americană de textile, dorind să facă concurență unui alt astfel de concurs, Miss World.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele