Mitică Dragomir: „Invitațiile la meciuri din Conference League trebuie date miniștrilor și deputaților. Fără politic nu faci nimic” (AUDIO)

0

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a discutat la Sport Total FM cu realizatorul Narcis Drejan despre biletele și invitațiile la meciurile de Conference League, pe care Gigi Becali le-a scumpit semnificativ sau le va oferi în număr limitat.

Amintim, FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru cine vrea să asiste la partidele cu Anderlecht, Silkeborg sau West Ham United:

VIP 1 – 750 lei

VIP 2 – 500 lei

VIP 3 – 300 lei

TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 lei

TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 lei

PELUZE – 100 lei

Mitică Dragomir a declarat că biletele ar trebui reduse măcar la jumătate, iar VIP-urilor să le crească prețul tichetelor, fiindcă „VIP-urile au bani”.

Pentru VIP-uri nimic nu e scump, însă pentru restul, adică pentru mulțime, ar trebui să lase biletele mai ieftine. Ar trebui să înjumătățească cel puțin, să facă la 100 de lei și să pună mai mult la VIP-uri. Când eram președinte la LPF mai dădeam și eu invitații, este normal să mai dai invitații, este o onoare să dai invitații primului ministru, ministrului sportului, anumiți miniștri, în Camera Deputaților, la Senat, este bine să le dai, chiar dacă ei nu vin, își trimit pe cineva sau nu trimit deloc, dar e bine pentru că te duci să apelezi la ei. Băi frate, fără politic nu poți să faci performanță”, a spus Mitică Dragomir la Radio Sport Total FM.

Discuția integrală poate fi ascultată pe site-ul www.SPTFM.ro sau accesând înregistrarea de mai jos, lângă link-ul spre articolul original:

https://sptfm.ro/dumitru-dragomir-despre-invitatiile-de-la-meciurile-din-conference-league-trebuie-date-la-ministrii-si-deputati-fara-politic-nu-faci-nimic/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele