Miting pentru Pomohaci

0

Enoriașii din Moşuni, satul în care a slujit ca preot Cristian Pomohaci, s-au mobilizat în număr mare pentru a îl susţine în faţa tribunalului din Sibiu pe fostul preot acuzat de pedofilie.

Oamenii sunt hotărâţi să meargă la Sibiu pentru a-și arăte susţinerea pentru cel pe care care îl consideră făcător de minuni. Enoriaşii sunt convinşi de nevinovăţia preotului caterisit şi susțin că totul este o înscenare.

Citiți și Pomohaci se retrage din preoție

Mitingul de susţinere, scrie Adevarul.ro, este programat pe data de 19 septembrie, ziua în care la Sibiu se judecă apelul împotriva caterisirii lui Pomohaci.

„Mai sunt câteva zile până în data de 19.09.2017 şi de aceea vă rugam să vă planificaţi timpul şi programul în aşa fel încât să puteţi ajunge la timp. Pentru cei ce nu pot ajunge de dimineaţa de la ora 09:00 pot veni pe parcursul zilei pentru că o să dureze“, se arată în convocarea publicată pe pagina de Facebook a ortodocşilor din Moşuni.

„E momentul sa arătăm lumii, presei şi liderilor bisericeşti ca noi oamenii suntem mădularele Bisericii, iar Hristos este capul. E timpul sa nu mai tăcem şi prilejul sa vorbim despre «cât de mult bine ne-a făcut Dumnezeu». Să nu lăsăm pietrele să vorbească în locul nostru, ci Duhul Sfânt să ne dea cuvânt cu putere multă“, se mai arată în mesajul dat publicităţii miercuri seara.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele