Mitingul lui Cumpănaşu de la Ministerul de Interne a avut doar 200 de oameni

0

Circa 200 de oameni au participat duminică seară la mitingul organizat de candidatul independent la prezidențiale Alexandru Cumpănașu, potrivit Libertatea.

Printre participanți s-au numărat oameni care au cerut autorităților să recunoască faptul că tânăra răpită în Caracal nu a fost ucisă, potrivit Realitatea TV.

Cumpănașu și-a promovat intens mitingul pe Facebook și cu ajutorul televiziunilor de știri, dar a eșuat în strângerea unui număr semnificativ de participanți.

Mitingul a avut loc în fața Ministerului de Interne, condus până de curând de Mihai Fifor, care s-a conformat în repetate rânduri cererilor imperative ale lui Cumpănașu, precum acordarea unei escorte din partea Jandarmeriei. De altfel, Cumpănașu este unul dintre beneficiarii guvernării PSD, el câștigând prin intermediul asociației pe care o conduce proiecte cu fonduri guvernamentale și europene. El susține că ”demască” presupusele mafii care condus statul, dar nu a criticat nici un moment familiile de politicieni PSD care țin captiv județul Olt de peste un deceniu. În schimb, Cumpănașu atacă dur procurorii pentru presupuse fapte de corupție.

Citeşte şi Cumpănaşu vrea să devină președintele țării: „Nu voi fi sclavul nimănui, nu voi fi independentul nimănui”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele