MITSUBISHI MOTORS PARTICIPĂ LA PROGRAMUL RABLA PLUS CU MODELELE i-MiEV SI OUTLANDER PHEV

0

Începând cu luna iunie, modelele i-MiEV și Outlander PHEV vor fi introduse în Programul Rabla Plus 2017, a anunţat distribuitorul Mitsubishi Motors pentru România, M Car Trading.

Cu această ocazie, M Car Trading, vine în întâmpinarea clienților din România, oferind un extra discount, suplimentar beneficiilor oferite de programul Rabla Plus, după cum urmează: 5.440 eur tva inclus pentru modelul electric i-MiEV și 3.570 eur tva inclus, pentru modelulplug-in hibrid Outlander PHEV. Campania se va derula prin intermediul rețelei naționale de distribuitori autorizați.

Oferta Mitsubishi Motors

Oferta specială Mitsubishi Motors vine în continuarea programului Rabla Plus 2017, astfel prețurile finale de achiziție pentru aceste modele sunt de: 14.181 eur tva inclus, pentru modelul i-MiEV și de 33.434 eur tva inclus pentru modelul Outlander PHEV.

Prețul final include contravaloarea Ecotichetului de 45.000 lei cu TVA și prima de casare de 6.500 lei cu TVA, prin Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național pentru anul 2017 (Rabla Plus 2017) derulat de AFM și finanțat din Fondul pentru Mediu și oferta Mitsubishi aflată în derulare.

În plus, achiziționarea acestor modele presupune și o serie de beneficii post-vânzare, cum ar fi: asistență rutieră gratuită timp de 3 ani și o garanție de 5 ani (pentru primii 2 ani se acordă o garanţie fără limită de parcurs, în timp ce pentru ceilalţi 3 rămaşi se aplică o limitare de 150.000 km.)

Autovehiculele Mitsubishi Motors nu oferă doar siguranță sporită, în situații neprevăzute, ci sunt prietenoase cu mediul și oferă senzația de „fun-to-drive” oricărui șofer.

Despre Mitsubishi Motors, modelele i-MiEV şi Outlander PHEV

Încă din 1966, de când a început procesul de cercetare şi dezvoltare a maşinilor electrice, Mitsubishi Motors Corporation a considerat că vehiculele electrice ar trebui să devină produse de bază ale mobilităţii, care să contribuie la diminuarea fenomenului încălzirii globale.

În 2006, la exact 40 de ani de la demararea cercetării Mitsubishi în domeniul mașinilor electrice, Mitsubishi Motors Corporation a anunțat programul de cercetare si dezvoltare al autovehiculului electric “i MiEV”, ca mai apoi acesta să devină în iulie 2009 prima mașină electrică de serie a unui producător important.

Plecând de la modelul de serie 100% electric i-MiEV, lansat în 2009 şi de la obiectivele propuse, ca până în anul 2020, 20% din maşinile vândute să fie electrice, Mitsubishi a făcut paşi importanţi în această direcţie aşa cum o demonstrează modelul etalon pentru tehnologia Plug In Hybrid Electric Vehicle: Outlander PHEV si arhitectura sa inovativă “Dual Design”.

În 2012 Mitsubishi Motors Corporation a prezentat la Salonul Auto de la Paris primul SUV 4WD plug-in hibrid electric din lume, modelul Outlander PHEV. Reflectând conexiunea dintre mașini, societate și mediu, compania se află în fruntea clasamentului atunci când vine vorba de dezvoltarea și popularizarea autovehiculelor prietenoase cu mediul, precum pionierul Outlander PHEV, primul SUV 4×4 plug-in hibrid electric din lume, care la momentul actual este cel mai bine vândut model cu sistem PHEV din Europa.

Mai multe detalii și informații privind oferta pentru gama Mitsubishi EV si PHEV, puteți afla accesând site-ul www.mitsubishi-motors.ro sau în reţeaua partenerilor autorizaţi M Car Trading.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele