Mohammad Murad si-a anunțat candidatura la Primăria Constanța

0

Omul de afaceri de origine libaneză Mohammad Murad si-a anunțat candidatura la Primăria Constanța. El a precizat că nu va bate la ușa niciunui partid ca să fie pus pe liste de candidați. Mai mult, Murd afirmă că anumiți lideri politici i-ar fi cerut să se dea la o parte.

 

„A venit momentul să mă apuc de proiecte mai importante, de asta m-am îmbrăcat jumătate de muncitor de șantier, și jumătate de doctor. E ultima zi de șantier pentru mine, a venit momentul să mă apuc de proiecte mai importante. Mă retrag să fiu în slujba oamenilor din Constanța”, a adăugat Murad, care recent și-a lansat și un hotel, eveniment la care a participat și premierul României, Ludovic Orban.

 

 „Nu voi fi adversar pentru niciun partid polic. Dar în viață când ai un eșec, trebuie să îl asumi. Din păcate actuala clasă politică are un eșec în a administra Constanța (….). Nu vă ascund că mulți politiceni mi-au cerut să mă dau la o parte”, a afirmat Murad.

Omul de afaceri anunță că săptămâna viitoare își va lansa oficial candidatura, precum și programul de guvernare a municipiului Constanța.

 

Ce afaceri deține Murad și când a ajuns în România

Murad a venit din Liban în România în 1982, pentru a studia Medicina, mai întâi la Iași, apoi în București. Revoluția l-a prins medic la Spitalul ”Colentina” și imediat după schimbarea regimului politic, Murad a început mici afaceri, prima dintre acestea fiind o terasă deschisă în Regie. În 1992 a deschis lanțul de fast-food Springtime, care s-a bucurat rapid de succes la vremea respectivă.

Trei decenii mai târziu, Murad avea să gestioneze peste 10.000 de locuri de cazare în industria hotelieră. Doar în ultimii 3 ani, afaceristul a inaugurat un hotel de 5 stele în Mamaia Nord, în cadrul lanțului Phoenicia, și un Complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp.  La ambele evenimente au participat oameni politici importanți, inclusiv premierii în funcție.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele