MOL lansează Racing Fuel 102+, prima benzină pentru cei pasionați de condusul sportiv

0

MOL Romania a introdus MOL Racing Fuel 102+, un carburant unic pe piața din România, adresat clienților pasionați de condusul sportiv. Prețul este de 14 lei/litru.

Noua benzină are o cifră octanică de minimum 102 COR și nivel ridicat de oxigen, mărind raportul de compresie și asigurând performanță maximă motorului. MOL Racing Fuel 102+ este disponibil în 7 stații MOL din București (4), Timișoara, Cluj și Brașov.

BUCUREȘTI, 6 Decembrie 2018 – MOL a introdus în România benzina MOL Racing Fuel 102+, un carburant unic, adresat șoferilor pasionați de condus sportiv și care doresc să beneficieze de o experiență îmbunătățită atunci când se află la volan.

“Ne bucurăm că le putem oferi clienților noștri carburantul MOL Racing Fuel 102+. Este un carburant unic, special, destinat mașinilor de curse și celor pasionați de raliuri, dar poate fi folosit cu succes de către toți șoferii care sunt pasionați de condusul sportiv și care se află în căutarea unei experiențe unice la volan”, a declarat Camelia Ene, CEO&Country Chairman MOL Romania.

Avantajele utilizării acestui tip de carburant de ultimă generație, prezent doar în rețeaua stațiilor MOL, sunt numeroase: caracteristicile tehnice ale acestui tip de benzină conferă un raport de compresie bun și o performanță ridicată, precum și elasticitate la cuplul motorului. Totodată, există și avantaje ale utilizării acestui carburant care depășesc sfera strict tehnică. Astfel, MOL acordă 5 puncte de loialitate MultiBonus la fiecare litru de benzină MOL Racing Fuel 102+.

Carburantul MOL Racing Fuel 102+ poate fi achiziționat din 4 stații din București (Nicolae Caramfil, Timpuri Noi, Muncii, Râmnicu Vâlcea) precum și din Brașov, Cluj și Timișoara. Benzina MOL Racing Fuel 102+ înglobează know-how-ul valoros al Grupului MOL în materie de carburanți. Este o benzină cu cifră octanică ridicată, de minimum 102 COR, și nivel ridicat de oxigen, mărind raportul de compresie și asigurând performanță maximă motorului.

Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 9 țări, din care 218 în România.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele