Moment “delicat” pentru Dragnea în CEx: Subiectul la care nimeni nu a fost de partea sa

0

Liviu Dragnea a reuşit să se impună din nou în Comitetul Executiv Naţional al PSD, în faţa celei mai puternice mişcări împotriva sa din ultimii doi ani. În şedinţa de vineri seara au fost însă şi momente mai puţin plăcute pentru preşedintele PSD, după cum relatează surse din partid.

Una dintre principalele acuzaţii la adresa lui Liviu Dragnea a fost aceea că nu se consultă cu nimeni şi ia deciziile de unul singur, în mod dictatorial. După formularea acestei acuzaţii, cei din sală au fost întrebaţi dacă Liviu Dragnea se consultă vreodată cu ei, ca membri CEx, înaintea luării unor decizii. Nici măcar o persoană dintre cele prezente nu a putut susţine că este consultat de Liviu Dragnea.

O altă acuzaţie lansată în CEx a fost la adresa consilierilor de la Guvern. Aceştia au fost acuzaţi că blochează orice nu le convine, că sunt cei care iau de fapt deciziile, având de multe ori mai multă putere decât miniştrii şi chiar decât premierul.

Confruntat cu această realitate, Liviu Dragnea a cedat şi a recunoscut voalat că a greşit. Ulterior, acesta a adoptat o strategie de victimizare, afirmând că anul acesta “statul paralel” în va băga la închisoare, iar contestatarii săi se vor putea lupta pentru putere în partid după acest moment.

Citește și Scrisoare disperată către Dragnea şi Tăriceanu: România riscă o sancţiune fără precedent în UE chiar în timpul preşedinţiei semestriale

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele