Moment emoțioant în Piața Victoriei, la miting: 1.000 de oameni au făcut același gest

0

Aproximativ 1000 de oameni au protestat marţi seară în Piaţa Victoriei din Capitală faţă de modificările aduse Codului Penal. Ei au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Călin Farcaş, tânărul de 29 de ani din Braşov care a murit după ce a aşteptat doi ani să primească un nou plămân.

Manifestanţii s-au adunat în Piaţa Victoriei după ora 19.00, într-un protest denumit ”Oprim codul penalilor! Stop, penalilor”, anunţat de Corupţia Ucide după ce Senatul a adoptat marţi proiectul de modificare a Codului Penal.

Manifestanţii, care au avut pancarte cu mesaje precum “Hoţia şi prostia conduc România” sau “Jos labele de pe Codul penal”, au scandat “Hoţii”, “Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, “Demisia”, “PSD, ciuma roşie” sau “Analfabeta”.

În jurul orei 21, aceștia protestatarii au aprins lanternele telefoanelor şi au cântat imnul. Ei au ținut un moment de reculegere împreună în memoria lui Călin Farcaș, tânărul în vârstă de doar 29 de ani care a murit luni seară la Institutul Marius Nasta din Capitală, după ce a aşteptat doi ani să facă un transplant pulmonar, deşi strânsese banii pentru operaţie în urma unei campanii de donare iniţiată pe Facebook.

Citește și Cum a murit, cu banii în mână, Călin Farcaș, așteptând de 2 ani un transplant de plămâni

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele