Moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, a fost respinsă

0
- Reclama -

Moţiunea simplă a USR şi Forţa Dreptei împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, a fost respinsă miercuri de Camera Deputaţilor, cu 89 de voturi pentru, 161 împotrivă, 15 abţineri şi un deputat care nu a votat.

 

”Neglijenţă criminală şi crimă cu premeditare, astăzi, PNL-ul laş, l-a salvat a treia oară pe fiul generalului Alexandru Rafila, şeful securităţii din Arada, care a condamnat la moarte 27 de ţărani din Arad care s-au apus colectivizării”, a spus deputatul USR Emanuel Ungureanu după votul pe moţiune.

El a continuat: ”Rafila condamnă la moarte copiii din Arad, refuzându-le o maternitate, un proiect care a fost finanţat de USR prin PNRR. Laşii de la PNL Alba trebuie să ştie că Rafila le-a tăiat şansa la viaţă pacienţilor din Alba Iulia, omorând un proiect susţinuit de USR prin PNRR. Braşovenii trebuie să ştie că Rafila, fiul şefului securităţii din Arad, le-a tăiat finanţarea pentru spitalul de pneumoftiziologie şi că acesta este un act criminal cu premeditare. Pacienţii cu cancer din România nu au medicamente şi Registru de Cancer, pentru că PNL, laş, îl lasă în funcţia ministerului Sănătăţii pe cel mai toxic, lenel şi incompetent ministru din istoria României. Sunţeţi o ruşine”, a spus Ungureanu.

Papa Pius al XII-lea ştia despre Holocaust

- Reclama -

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a replicat: ”Rugaţi-i pe colegii de la USR să vă asculte, că pleacă. Domnul Drulă a plecat”, a spus Simonis.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele