Motreanu, atac violent la conducerea PNL

0

Europarlamentarul Dan Motreanu a criticat dur, în şedinţa PNL de luni noaptea, decizia conducerii partidului de a continua negocierile cu PSD pentru formarea Guvernului.

 

”Nimeni nu înţelege ce dezbatem aici. Suntem după 20 de zile de plimbat pe la sediile USR şi PSD şi încă nu ştim ce vrem. Suntem ca un vapor care navigam fără busolă şi ca atare este puţin probabil să reuşim să ajungem la ţărm neavariati foarte tare”, le-a spus Motreanu colegilor în şedinţă.

El a ţinut să precizeze diferenţa dintre ce se propune acum şi USL-ul este ca ultimul a fost un proiect pe care l-au făcut în Opoziţie şi cu acel proiect, liberalii s-au dus în faţa cetăţeanului pentru a fi votaţi sau nu vota sau nu, nu după ce şi- au aruncat vorbe grele.

Dan Motreanu a amintit că, după ruperea USL, mai bine de 7 ani, PNL a încercat se se desprindă de acel proiect. ”Majoritatea votantului PNL este anti-PSD, iar acum ne propuneţi să facem o întoarcere de 360 şi să ne intoarcem din nou in braţele la PSD şi astfel să existe posibilitatea de a pierde o întreagă generaţie de votanţi PNL”, a spus europarlamentarul.

O plantă banală ar putea înlocui ibuprofenul, iar frunzele ei ar fi bune inclusiv contra cancerului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele