Muguruza a câştigat Turneul Campioanelor

1

Garbine Muguruza, locul 5 WTA, a devenit, noaptea trecută, prima spaniolă câştigătoare a Turneului Campioanelor, ea impunându-se în finala ediţiei din acest an în faţa estonei Anett Kontaveit, numărul 8 mondial, scor 6-3, 7-5.

 

Garbiñe Muguruza
Garbiñe Muguruza

Finala de la Guadalajara a durat o oră şi 38 de minute.Pentru Muguruza este al zecelea trofeu la simplu, al treilea din 2021 (după Dubai şi Chicago).

“În acest moment mă simt extrem de fericită şi uşurată, pentru că este un turneu la care am avut probleme la început, iar apoi am reuşit să joc bine. Înseamnă mult pentru mine să câştig un turneu atât de mare în America Latină. Este pur şi simplu perfect. Sunt fericită că mi-am demonstrat mie însămi din nou că pot fi cea mai bună, că pot fi ‘maestra’, cum spunem noi în spaniolă. Este o recompensă pentru n an atât de pung. Eu şi echipa mea am muncit mult. Acest trofeu, acum, aici, aici… este cel mai frumos sentiment. Nici măcar clasamentul. Doar pur şi simplu să îl ating şi să îl duc acasă. Este un fel de a spus: ‘Am rueşit’”, a declarat spaniola după finală.

Deficit extern de 11,5 miliarde de euro pentru România în nouă luni din 2021

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele