Musk a explicat de ce s-au spart geamurile indestructibilului Tesla Cybertruck

1
- Reclama -

Elon Musk a explicat într-o postare pe Twitter de ce s-au spart geamurile prototipului Cybertruck, camionul Tesla care se voia a fi indestructibil. Atunci, colegul Franz von Holzhausen a urcat pe scenă şi a aruncat cu o bilă de metal în geamul de pe partea şoferului, acesta a cedat şi a crăpat în văzul tuturor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu geamul următor, iar Musk a susţinut restul prezentării în faţa prototipului serios vătămat.

 

„Impactul loviturii de baros a afectat sticla şi acesta este motivul pentru care bila de oţel nu a ricoşat. Trebuia să fi făcut mai întâi demonstraţia cu bila şi apoi pe cea cu ciocanul. Data viitoare…” a scris Musk pe Twitter.

Citește și Tesla a dezvăluit primul său pick-up, modelul Cybertruck

De asemenea, Musk a adăugat că alcătuirea întregii caroserii, din oţel ultra-solid, explică de ce arată atât de ciudat modelul Cyberstruck. Materialul folosit este acelaşi pentru rachetele SpaceX, iar acesta nu poate fi prelucrat la fel ca cel al maşinilor obişnuite (Musk este şi CEO-ul SpaceX).

„Motivul pentru care Cybertruck arată aşa este din cauza faptului că nu poţi imprima oţelul 30X ultra-solid fără ca procesul să îi afecteze calitatea”, a declarat Musk pe Twitter, scrie CNN.

- Reclama -

A mai spus că „până şi plierea materialului necesită o acţiune dificilă”. Iată de ce prototipul are acest aspect neted cu muchii clare care a dat naştere unui număr impresionant de glume şi comparaţii în mediul online (de la opritor de uşă până la personajul Flats the Flounder din animaţia SpongeBob Squarepants sau chiar triunghi pe roţi).

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele