Nadal i-a dat o lecție antivaccinistului Djokovici

0
- Reclama -

Spaniolul Rafael Nadal a vorbit după ce l-a învins pe Novak Djokovici în sferturi la Roland Garros, în cel mai spectcaulos meci al anului.

 

„Este un meci special să joci împotriva lui Novak. Am simţit emoţii pentru că în ultimele trei luni şi jumătate, singurul lucru pe care îl pot spune este că nu a fost uşor. Nu am de gând să vorbesc despre tot ceea ce am trăit în ultimele câteva luni, pentru că trebuie să merg mai departe, dar este adevărat că au fost trei luni ciudate cu tot ceea ce s-a întâmplat cu mine. Dar echipa m-a ajutat să merg mai departe, să continui, asta face ca acest meci să fie, fără îndoială, foarte special.

Publicul a fost incredibil, încă de la începutul turneului. De fapt, nu ştiu ce să spun. Cred că ei ştiu că nu voi mai fi aici, cum să spun, pentru mult, mult timp. Aşa că este greu de descris să joc aici, în cel mai important loc pentru mine şi să simt sprijinul publicului. Vreau să le mulţumesc.”

 

- Reclama -

Spaniolul Rafael Nadal, locul 5 ATP, s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros după ce l-a învins, în noaptea de marţi spre miercuri (jocul s-a terminat la ora locală 01.16, 02.16, ora României), cu scorul de 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 (4), pe sârbul Novak Djokovici, locul I ATP.

Djokovici revine pe teren

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele