Năstase, hăituit: interzis și la Wimbledon

0

Ilie Năstase nu poate intra nici  la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului, după ce a fost suspendat de ITF.

Toți agenții de securitate care păzesc intrările la terenurile de tenis de la All England Club au primit copii după fotografia fostului număr 1 mondial, pentru ca acesta să fie oprit chiar dacă el dorește să fie un simplu spectator la confruntările de la Wimbledon.

Năstase a fost suspendat de ITF pentru că le-a insultat pe jucătoarea Johanna Konta și pe Anne Keothavong, căpitanul echipei Marii Britanii, precum și un arbitru, la meciul de la Mamaia (22 aprilie).

Ion Ţiriac a cerut, luna trecută, într-o scrisoare trimisă preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), David Haggerty, o audiere publică în cazul anchetei  cu privire la reacţiile lui Ilie Năstase. Totodată, Ţiriac a trimis o scrisoare şi preşedintelui circuitului profesionist feminin de tenis (WTA), Steve Simon, în care anunţă că, în urma comentariilor agresive din partea WTA după ce Năstase a participat la premierea câştigătoarei turneului Madrid Open, Simona Halep, a decis să suspende acordarea trofeului Madrid Open.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele