Update: Negoiță nu își crede nici el minciunile legate de plimbarea în parc

0

Poliția i-a aplicat primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, o amendă de 10.000 de lei, pentru că a ieșit la plimbare împreună cu iubita, cu bicicletele prin parc, transmite Poliția Capitalei.

„Având în vedere imaginile difuzate ieri, 19.04.2020, în spațiul virtual, facem următoarea precizare: Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanțelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”.

Știre inițială

Primarul sectorului 3 Robert Negoiţă a încercat să justifice prezenţa sa pe bicicletă alături de parteneră, în Parcul IOR, deşi parcurile sunt oficial închise.

Negoiță a fost surprins plimbându-se în parcul IOR din Capitală, împreună cu partenera sa, imaginile, alături de comentarii critice, fiind postate pe Facebook. Edilul a susţinut că verifica starea parcului.

”În administraţia locală, nu ai niciodată liber. Dimpotrivă, trebuie să te foloseşti de fiecare “fereastră” pentru a rezolva şi chestiuni pentru care nu ai avut timp. Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reuşisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deşi există personal alocat pentru mentenanţa parcului, chiar şi în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparaţii la mobilierul stradal şi până la refacerea spaţiilor verzi şi a anumitor zone. Mâine, am convocat o şedinţă cu cei ce se ocupă de mentenanţa Parcului IOR şi le voi trasa câteva sarcini clare. Desigur, vă ţin la curent. PS: Pentru cei care confundă nişte sacoşe cu pâine uscată cu un fel de coşuleţe pentru picnic: da, am avut cu mine nişte pâine uscată pe care am luat-o tocmai pentru a hrăni păsările din parcul nostru”, a scris primarul Negoiţă pe Facebook.

 

Citește și:Scandal în Rahova, alcool, poliţie, focuri de armă şi multe interese dubioase

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele